Hozzávalók:
- Kb. fél liter víz
- Kb. fél deci oliva olaj
- Pár csepp friss citromlé
- 2 paradicsom
- 3-4 szál zellerzöld (levél a szárával együtt)
- 3-4 szál petrezselyem (levél a szárával együtt)
- bazsalikom ízlés szerint
- gyömbér (legjobb a friss) ízlés szerint
- néhány paprika karika (én csípős zöld hegyespaprikát tettem bele)
- egy csipet só
- 1 sztívia levél (elhagyható).
Leves betétnek:
- Mandula
- Dió
- Paprika karikák ízlés szerinti mennyiségben.
A leves
összetevőit alaposan összeturmixoljuk, betétnek mandulát, diót és paprika
karikákat teszünk bele és máris tálalhatjuk. Nagyon gyorsan elkészíthető, egészséges,
és finom leves. Jó étvágyat hozzá!
Nyers leves mandulával és dióval |
0 megjegyzés:
Megjegyzés küldése